Welkom bij In Balans Almelo

Welkom leuk dat u er bent:

In Balans Almelo is een Praktijk voor Voeding & Leefstijladvies
Mijn motto is eerst Voeding dan Supplementen en als laatste Medicijnen.

Vraagt u zich ook wel eens af of toegevoegde vitamines en mineralen echt nodig zijn?

Alle voedingstoffen worden uit groente en fruit gehaald, maar door de verarmde landbouw zitten er niet genoeg vitaminen en mineralen meer in. Dat voeding een positief effect kan hebben op de gezondheid wordt breed onderkend.

Ziekte preventie is moeilijk voor te stellen zonder oog te hebben voor onze voedingsgewoonten. Maar wat als je al ziek bent? Binnen de natuurgeneeswijzen weten we dat ook dan voeding en voedingssupplementen een belangrijke rol kunnen spelen, en zo bijdragen aan herstel.

Een tekort aan vitamines en mineralen, schaadt het menselijk DNA waardoor mensen niet oud worden. Het menselijk lichaam bevat 600 genen die vitaminen nodig zijn, daarom is het belangrijk om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden (ADH) op te volgen.

Overstappen naar andere koolhydraten kan enorm helpen om weer meer energie te krijgen, denk hierbij aan donkere bladgroente, wortel, paprika, mango, noten, pitten, zaden olijven, deze producten zitten boordevol vitaminen, voor een extra energiek gevoel.

dit is nog maar een kleine greep uit het aanbod wat u bij mij kunt verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *