Privacybeleid

Ik ben er van bewust dat u vertrouwen stelt in mij inbalans-almelo.nl ziet het dan ook als verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.
Op deze pagina laat ik u weten welke gegevens er verzamelt worden als u deze website gebruikt, waarom deze gegevens verzamelt worden, en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.
Zo snapt u precies hoe inbalans-almelo.nl werkt

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van inbalans-almelo.nl
U dient zich ervan bewust te zijn dat inbalans-almelo.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen.
Door gebruik te maken van deze website geeft u aan, het privacy beleid te accepteren. inbalans-almelo.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Het gebruik van verzamelde gegevens en het gebruik van mijn diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van mijn diensten wordt u gevraagd om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van inbalans-almelo.nl of die van een derde partij. Deze gegevens zullen niet worden gecombineerd met andere persoonlijke gegevens waarover inbalans-almelo.nl zal beschikken.

Communicatie:
Wanneer u e-mail of andere berichten naar inbalans-almelo.nl verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren.
Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn.
Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.
De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van inbalans-almelo.nl of die van een derde partij. deze gegevens zullen niet worden gecombineerd met andere persoonlijke gegevens waarover inbalans-almelo.nl zal beschikken.

Vragen en feedback We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact opnemen: met Ina inbalansalmelo@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *