Ketose

#KetonX #Afvallen #Energie #Vitaliteit 

in 1 uur in Ketose zonder nare bijwerkingen

http://inbalansalmelo.fgxpress.com/#/fgx/ketonX

KetonX het nieuwe product van For Ever Green helpt je in 1 uur in Ketose i.p.v. 3 tot 4 dagen Uit ervaing weet ik dat veel mannen en vrouwen toch wel op een snelle manier van hun overgewicht willen afkomen dat kan met aangepaste voeding en beweging sneller in de vetverbranding zonder vervelende bijwerkingen.

Je komt in Ketose als je dermate weinig koolhydraten consumeert ,dat je lichaam energie haalt uit je vetreserves in plaats van uit je koolhydraatreserves, zodra er weinig koolhydraten (suikers zoals Glucose) in de cellen bevinden wordt er van een koolhydratenverbranding overgegaan in een vetverbranding.

Waarom je in ketose zou willen raken is niet voor iedereen duidelijk. De reden is dat het voor verschillende doeleinden een doeltreffende aanpak is.

De meest voorkomende reden om in ketose te raken is om gewicht te verliezen. Een dieet dat gebaseerd is op ketose is effectiever voor gewichtsverlies dan een “normaal” koolhydraatarm dieet of een dieet met weinig vetten.

Dit komt doordat het lichaam al vetten voor energie gebruikt en het dan makkelijker is om het lichaamsvet te verbranden. Het zorgt er ook voor dat je minder honger hebt doordat het de eetlust verminderd.

Met weinig koolhydraten in de voeding is hiernaast het bloedsuikergehalte stabieler waardoor je niet snel de zogenoemde hongerklop krijgt als je een paar uur niet eet.

Minder verlangen naar eten, minder snel honger en sneller vet verbranden; het is niet vreemd waarom ketose en afvallen zo goed samen gaan. 

Belangrijk bij een Keto dieet is een gezond eetpatroon te volgen met:

10% koolhydraten

20% eiwitten en

70% gezonde vetten.

Noot: iemand die sport en beweegt kan over het algemeen meer koolhydraten tot zich nemen om in ketose te raken dan iemand die niet of nauwelijks beweegt. 

Als je eenmaal in ketose bent dan begint het vetverlies. Je lichaamsgewicht neemt verder af en deze keer is het niet alleen vocht. een ketogene levensstijl kan de bloedsuikerspiegel stabiliseren en kan in sommige gevallen diabetes type-2 tegengaan en het slechte cholesterol verlagen.

Personen die insuline gebruiken zoeken bij voorkeur begeleiding bij een diëtist/voedingsdeskundige of huisarts. 

KetonX is een drank met een gepatenteerde mix van ingrediënten en een veilige en eenvoudige manier om Ketose te bereiken zonder negatieve bijwerkingen van een typisch ketogeen dieet, (Ketose is een toestand waarin je lichaam vet aan het verbranden is,) meng 1 zakje  KetonX in een glas water en neem kleine slokjes gedurende het komende uur.

Elke verpakking bevat 4 zakjes a 24 gram KetonX om de vijfde dag volledig in ketose te zijn.

wil je hulp bij het bestellen? Elke zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur ben ik in de praktijk maak hiervoor wel een afspraak 06-49126636

kan ik je helpen met voedingsadvies? wil je Keto recepten kortom kom naar de Praktijk voor persoonlijk advies

inbalansalmelo@gmail.com

Ina de Groot voedingsdeskundige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *